Navigation Menu
Carado matkailuauto

Carado matkailuauto

By on loka 27, 2016 in Autot | 2 comments

Koeajossa Carado matkailuauto

Tällä kertaa on vuorossa vähän erilainen postaus, joka kuitenkin liittyy aika kiinteästi matkailuun. Meillä oli jokin aika sitten pari tuntia lainassa Carado A 461 asuntoauto ja sinä aikana kuvasimme siitä pienen esittelyvideon.

Pahoittelut niille, jotka eivät juuri videoista piittaa vaan lukevat mielummin tekstin. Tässä postauksessa tuo video on etusijalla. Carado A 461 matkailuauto on neljälle henkilölle sopivan kokoinen (nukkumapaikoiltaan) mutta täytyy kyllä sanoa, että nuo wc- ja suihkutilat ovat armottoman pienet.

Oma pidempi kokemus asuntoautomatkailusta on 90-luvun alkupuolella, kun perheen kanssa kierrettiin Keski-Euroopassa pari viikkoa. Tämä testi oli ensimmäinen kokemus sen jälkeen. Ei asuntoautoilussa sinänsä mitään vikaa ole. Majoitus kulkee mukana ja leirintäalueet on hotelleja edullisempia. Itse ajonautinto tulee kyllä paremmin esille ihan muilla autoilla mutta voisin kyllä harkita pidempää testiä jollekin asuntoautollekin.

Jaarittelut sikseen. Tässä video, jossa on ihan hauskojakin sattumuksia.


 

Lopuksi vielä kuvagalleria:

    2 Comments

  1. Hyvältä näyttää tuo matkailuauto. Tekisi mieli hommata samanlainen:)

    • Ei varmasti huono vaihtoehto. Voisi olla mukava testata joskus myös sellaista kuorma-auton alustalle tehtyä. Jos siellä olisi vielä isommat tilat.

Post a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *