Navigation Menu
Urjalan seutu
maaliskuu 152017

Urjalan seudulla on paljon syrjäisiä hiekkateitä, joita on mukava ajella sopivalla maastoautolla. Scenic Road Hunters päätti käydä katsomassa, löytyisikö sieltä kivoja järvimaisemia ja muita kuvauksellisia paikkoja.

Lue ja etenkin katso video jutustamme, kun lähdimme hakemaan mansikoita:

Road trip: Mansikanpoiminta

More Information»
Kemiönsaaren maisematiet
maaliskuu 152017

Scenic Road Hunters kävi katsomassa miltä Kemiönsaaren tiet näyttävät. Reitit pyrittiin ajamaan mahdollisimman läheltä rantaa joutumatta kuitenkaan palaamaan samaa tietä takaisin.

Road trip autona oli Mercedes-Benz C200 ja tästä reissusta voit lukea alla olevasta linkistä. Juttu on pääsiassa videomuodossa.

Road trip: Mercedes-Benz C200

More Information»
Lounais-Suomen road trip
maaliskuu 152017

Lounais-Suomen alueella toteutettu road trip, jossa mennään pieniä teitä ja vieraillaan maaseutupitäjissä. Reittiä ajettaessa oli autona Volkswagen Amarok, joka sopi näille teille erittäin hyvin. Ajankohta oli kevättä ja tiet olivat paikoin vielä lumen peittämiä tai sitten hyvin märkiä.

Reitti alkaa Turusta ja päättyy Turkuun. Matkan varrella käydään Kurjenrahkan kansallispuistossa, Säkylässä Pyhäjärven rannalla, Huittisissa, Urjalassa sekä Humppilassa ja Ypäjällä. Loimaan ja Auran kautta ajellaan sitten takaisin.

Koko jutun voit lukea täältä:

Harjoittelua – Päivän kestävä road trip Lounais-Suomessa

More Information»
All Listing Types All Locations Any Rating

Listing Results