Yhteystiedot ja yhteistyö

Yleistä

 

Scenic Road Hunters teamScenic Road Hunters on matkailublogi, joka keskittyy matkailuun ajoneuvon kanssa. Artikkelit käsittelevät maisemateitä, ajoneuvoja matkailukäytössä ja kaikkea mitä road tripeillä on tullut nähtyä ja koettua. Minulla on usein maahantuojien lehdistöautoja koeajossa ja matkat tehdäänkin hyvin usein niillä, jolloin myös auton testauksesta saa enemmän irti. Pidemmille reissuille pitää toki ajaa omalla autolla.

Matkoja teen joko pitkäaikaisen ystävän ja apulaiseni Markon kanssa, perheen kanssa tai välillä jopa ihan itsekseni. Marko on myös henkeen ja vereen maisematien metsästäjä, erinomainen valokuvaaja ja hänellä on vankka seuraajakunta instagramissa.

Matkoista kertyy yleensä paljon valokuvia, teen niistä videoita sekä päivitän sosiaaliseen mediaan sekä livenä että jälkeenpäin. Videot menevät tällä hetkellä omalle YouTube -kanavalle, jossa katseluja on kirjoitushetkellä 645 700.

Kuvausvarustukseen kuuluu Canon 600D ja siihen 3 erilaista objektiivia, GoPro Hero 3 Black Edition -action kamera sekä DJI Phantom 3 4K -kamerakopteri.

Yhteistyö

 

Blogiyhteistyötä teen oikein mielelläni sellaisten tahojen kanssa, joiden tuotteiden ja/tai palveluiden takana voin seistä selkä suorassa ja mitä voisin kuvitella muutenkin käyttäväni. Minulle on erittäin tärkeää, että kaikki blogissa olevat asiat ovat omia rehellisiä mielipiteitäni ja näkemyksiäni. Valmiiksi kirjoitettuja tekstejä tai mielipiteitä en ota vastaan.

Kaikki kaupallinen yhteistyö tehdään toiminimeni kautta (Mediatuotanto Isotalo). Yhteistyökuvioihin sopii matkailun lisäksi kaikki autoiluun liittyvä sekä tekniset laitteet. Ehdottaa voi toki melkein mitä vaan ja tapauskohtaisesti katsotaan sopiiko se tänne tai paremmin esimerkiksi (pikamulkaus -blogiin).

Yhteystiedot

 

Yleiset blogiin liittyvät asiat: scenicroadhunters (at) gmail.com

Yhteistyökyselyt: pr (at) mediatuotantoisotalo.com

Fyysisesti toimin Turun seudulla (Lieto) mutta täältä(kin) pääsee kätevästi minne vaan.