Carado matkailuauto
27/10/2016
Miika Isotalo (23 articles)
2 comments
Share

Carado matkailuauto

Koeajossa Carado matkailuauto

Tällä kertaa on vuorossa vähän erilainen postaus, joka kuitenkin liittyy aika kiinteästi matkailuun. Meillä oli jokin aika sitten pari tuntia lainassa Carado A 461 asuntoauto ja sinä aikana kuvasimme siitä pienen esittelyvideon.

Pahoittelut niille, jotka eivät juuri videoista piittaa vaan lukevat mielummin tekstin. Tässä postauksessa tuo video on etusijalla. Carado A 461 matkailuauto on neljälle henkilölle sopivan kokoinen (nukkumapaikoiltaan) mutta täytyy kyllä sanoa, että nuo wc- ja suihkutilat ovat armottoman pienet.

Oma pidempi kokemus asuntoautomatkailusta on 90-luvun alkupuolella, kun perheen kanssa kierrettiin Keski-Euroopassa pari viikkoa. Tämä testi oli ensimmäinen kokemus sen jälkeen. Ei asuntoautoilussa sinänsä mitään vikaa ole. Majoitus kulkee mukana ja leirintäalueet on hotelleja edullisempia. Itse ajonautinto tulee kyllä paremmin esille ihan muilla autoilla mutta voisin kyllä harkita pidempää testiä jollekin asuntoautollekin.

Jaarittelut sikseen. Tässä video, jossa on ihan hauskojakin sattumuksia.


 

Lopuksi vielä kuvagalleria:

Miika Isotalo

Miika Isotalo

Related articles

Comments

 1. Jyri Kuusisto
  Jyri Kuusisto lokakuu 27, 17:48
  Hyvältä näyttää tuo matkailuauto. Tekisi mieli hommata samanlainen:)
  • Scenic Road Hunters / Miika
   Scenic Road Hunters / Miika Author lokakuu 27, 20:47
   Ei varmasti huono vaihtoehto. Voisi olla mukava testata joskus myös sellaista kuorma-auton alustalle tehtyä. Jos siellä olisi vielä isommat tilat.

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *