Spotify päälle ja soittolista soimaan

Toiset tykkää ajella hiljaisuudessa ja toisilla soi musiikki lujaa. Minun mieltymys on jostain siltä väliltä. Aina ei tarvitse olla edes radio päällä mutta ehkä pidemmillä reissuilla on kiva jos on jokin soittolista kuulumassa taustalla. Kaverin kanssa jos ajelee, voi musiikki olla hiljaa taustalla niin se ei häiritse keskusteluja. Pidemmillä matkoilla tulee varmasti myös hetkiä, jolloin on mukava olla omissa ajatuksissaan ja kuunnella vaan musiikkia.

Me Scenic Road Hunterssissa keräsimme viime kesän aikana kappaleita soittolistaan ja koostimme siitä sitten lopulta julkaistavan version. Minulla ja Markolla on molemmilla täysin erilainen musiikkimaku (kestämme kuitenkin toistemme biisejä), joten soittolistallakin on paljon erilaisia kappaleita.

Soittolistan pituus on 103 kappaletta ja ajallisesti se kestää 6 tuntia 62 minuuttia. Tämä sopii siis myös pidemmille matkoille.

Hyvä kuuluu laittaa kiertämään, joten saanko esitellä Spotifyssa Scenic Road Hunters soittolistan:

Miten teillä muilla automatkaajilla on? Tai ei tarvitse olla edes automatkaaja, sillä musiikkia voi kuunnella mobiililaitteista koska vaan. Toki on myös hetkiä, jolloin kannattaa sammuttaa kaikki mahdollinen keinotekoinen ääni ja kuunnella mitä luonto meille tarjoaa. Tai toisaalta jos olet liikenteen keskellä niin pidä huoli, että kuulet liikenteenkin sen verran ettet jää auton tai minkään muun kulkuneuvon alle.

Palataan kuitenkin vielä tähän listaan. Kuulisin mielelläni kommentteja soittolistan sisällöstä ja jos mielestänne sieltä selkeästi puuttuu jokin biisi, jota ilman ei vaan kerta kaikkiaan voi reissata. Vai onko radion sisältö mielestänne aivan riittävä automatkoille.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.