Aikaisempaan Posiolta etelään reissuun liittyi useampikin hotelli. Tarkoitus oli mennä Crohn ja Colitis ry:n järjestämälle vertaistukikoulutukseen Tampereelle mutta matkaan sisältyi myös Mediatuotanto Isotalon puolesta hotellitestejä.

Posiolta etelään ja takaisin

Ensimmäisenä tuli Ähtärin eläinpuiston välittömässä läheisyydessä sijaitseva Naava Chalet ja sieltä oli varattuna Panda tupa.

Naava Chalet

Ajettuani sellaiset 578 km Posiolta Ähtäriin, oli olo aika turta eikä huoneistoa kohtaan ollut oikein mitään odotuksia. Kunhan saisin ruotoni ojennukseen ja huokaista syvään.

Hotelli Mesikämmenen vastaanotosta noudettua avaimet ajoin auton hienon puisen rakennuksen eteen. Näki, että melkoisen tuore tapaus on, koska parkkipaikka oli aivan tuore ja itseasiassa parkkipaikan ruudut maalattiin sen illan aikana, kun hotelliin saavuin. Osasin näemmä ajaa auton ilman viivoja täsmälleen oikeaan paikkaan, kun oli viivat maalattu nätisti auton molemmin puolin. Autokin oli säästynyt uudelta väriltä.

Lapin ukolle luxuria

Huone sijaitsi hotellin toisessa kerroksessa ja heti ovella tuli hämmästys. No, en ole kovin usein hotelleissa ollut saatikka huoneistohotellissa missä on oikeastaan oikea asunto. Nyt oli vielä astetta parempaa, kun kaikki oli uutta ja vielä hyvällä maulla tehtyä. Huoneistossa oli kaksi huonetta, olo- ja makuuhuone sekä keittonurkkaus. Sauna kruunaa huoneiston ja sen lisäksi koko komeuden kruunasi iso parveke/terassi josta avautui hieno näköala. Vaikka liki koko päivän oli sadellut, näytti keli iltaa kohti selkiytyvän.

 

Panda tupa

Hankavesi ja auringonlasku

Koska opin?

Koska en taaskaan kokemattomuuttani ollut osannut varautua hotellihuoneen omaan keittiöön, niin kävin Ähtärin keskustassa hiukan eväskaupoilla. Olisi ihan vieressä tietenkin ollut ravintolakin mutta päätin käydä katsomassa itse keskustaakin. No, äkkiä tuo oli nähty. Huoneiston varustus on ensiluokkainen. Pyykkikoneen lisäksi on mikro, kahvinkeitin ja kaikki tarvittavat keittovälineet, mitä äkkiseltään tuli mieleen.

Sauna piti tietenkin testata ja loppuilta menikin sitten vain ollessa.

Eläintarhan jätin tällä kertaa käymättä, kun on jaksaminen välillä mitä sattuu enkä halunnut rasittaa itseäni liikaa. Kiitos Crohn

Matka jatkuu

Aamulla aamupalan sain ostaa (hinta lipsahti mielestä) Hotelli Mesikämmenestä ja sekin oli ihan kelpo ateria. Hyvin sain päivän käyntiin. Sen jälkeen aika pian palautin avaimen ja lähdin kohti Tamperetta.

Arvio

Huoneistolle tuli hinnaksi 221€, mikä on melko korkea tällaiselle tavalliselle pulliaiselle mutta iso kiitos Miikalle joka mahdollisti tämän vierailun. Kokemus oli piristävä ja voin vilpittömästi suositella pienelle perheelle ihan jo eläintarhankin vuoksi. Matkalaisille takuulla miellyttävä suositeltava paikka piipahtaa.

Vaikea on löytää miinuksia mutta ehkä tuo hinta on sellainen rajoittava tekijä monelle. Mutta yhtä kokemusta rikkaampana aivan varmasti tuon jälkeen. Itse nautin luonnosta, joten näköala on aivan pakko mainita vielä erikseen. Hotelli sijaitsee lähellä Hankavettä.

 

Lopuksi taas pöljästi kuvattu video kohteesta:

10 KOMMENTIT

  1. Vaikuttaa todella mukavalle ja hyvinvarustellulle huoneistolle ja sauna on aina plussaa. Hyvä kodinomainen vaihtoehto, etenkin jos viipyy paikanpäällä vähän pidempään niin saa kokkailtua omat ateriat ja siinä sit kyllä säästää.

  2. Ähtärissä ei olekaan tullut käytyä kuin joskus lapsena eläintarhassa. Kivan näköinen hotellihuone, joka erottuu kyllä varmasti muusta tarjonnasta. Minunkin korvaan hinta oli aika kova, mutta niinkuin Anna jo mainitsi niin isommalle porukalle varmaan ihan kilpailukykyinen.

    • Tuolloin ei pandoja ollut vielä mutta hiukan harmitti kyllä, kun ei ollu puhtia poiketa eläintarhassa mutta täytyy kuunnella mitä kroppa sanoo 🙂

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.