Siirsin Scenic Road Huntersin Matkabloggaajat portaaliin elokuussa. Koska blogi oli aiemmin englanninkielinen, en siirtänyt suoraan mitään vaan kirjoitin postaukset alusta pitäen uudelleen. Osasta reissuista olin kyllä aiemmin kertonut suomeksi pikamulkaus -sivustolla mutta samaan syssyyn poistin matkailukategorian sieltä kokonaan.

Ehdin kirjoittaa loppuvuoden aikana 18 artikkelia. Se ei ole kovin iso määrä mutta toisaalta reissumääräkään ei vielä ole suuren suuri. Pitää olla ihan tyytyväinen tuohonkin määrään ja yrittää kasvattaa sitä tälle vuodelle. Onhan tässä nyt koko vuosi aikaa. Tosin minulla on vielä sellainen tilanne, että yhtään ainoata reissua ei ole varattuna eikä suunniteltunakaan. Testiautojakaan ei ole nyt vielä varattuna. Ei silti huolta, viime vuoden postauksissa ei ollut yhtäkään artikkelia sen vuoden reissuista, joten matskua on takataskussa moneenkin postaukseen.

Kaksi suosituinta postausta olivat Varsinais-Suomen rannikkoreittiä koskeva postaus sekä Jäämerireissun ensimmäinen päivä. Molemmat keräsivät myös ihan kivan määrän kommentteja. Jäämerireissusta muodostui 4 postausta mutta ne jälkimmäiset postaukset eivät keränneet ihan niin paljon lukijoita. Syynä saattoi olla sekin, että sillä reissulla pääasiassa ajettiin eikä pysähdyksiin ollut liiemmin aikaa.

Sitten toiseen asiaan. Tämä vuosi lähtee matkailun osalta käyntiin Matkamessuilla, jotka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 19. – 22.01. Pääsen messuille bloggaajana ja kylkiäisenä sain pari vapaalippua. Päätin arpoa liput lukijoiden kesken.

Osallistumaan pääset kommentoimalla tähän postaukseen, mikä mielestäsi oli mielenkiintoisin postaus blogissa. Voittaja arvotaan kommentoijien kesken ja valittu saa nuo kaksi lippua postissa. Osallistumisaikaa on tämän viikon sunnuntaihin (8.1.2017) klo 23:59 asti.

Muista antaa kommentoinnissa toimiva sähköpostiosoitteesi, sillä kyselen voittajalta sitä kautta toimitusosoitetta. Ilmoitan voittajan myös kommenttina tässä postauksessa.

Tässä kohtaa ei sitten muuta. Kommentteja odotellessani toivotan arpaonnea kaikille.

10 KOMMENTIT

  1. Suosikkini oli ”Carado matkailuauto” postaus. Matkailuautosta olen jo pitkään haaveillut ja tässä jutussa oli asian teemoilta hyvät kuvat ja faktat.

  2. Road Trip: Varsinais-Suomen rannikkoreitti. Juttu oli erityisen mielenkiintoinen ja reitti helposti toteutettavissa kotimaan matkailua silmälläpitäen.

    • Onneksi olkoon Leenis! Kommentteja tuli määräaikaan mennessä 7 kpl ja random.org sivuston numerogeneraattori antoi luvun 6. Eli kuudes kommentti voitti ja kuudes kommentti oli Leenis -nimimerkillä kommentoinut.

      Kiitos kaikille kommentoijille ja osallistujille. Laitan Leenikselle sähköpostia ja tiedustelen lippujen toimitusosoitetta.

  3. Kokonaisuutena juttusarja Road trip: Jäämerelle ja takaisin oli hyvää luettavaa ja herätti mielenkiinnon lähteä kyseiselle reissulle! Toivotan hyvää alkanutta vuotta 2017 ja mukavia reissuja tällekin vuodelle 🙂

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.