Ajoreissuja ja road trippejä voi olla monenlaisia. Yleensä niiden tarkoitus on päästä johonkin kohteeseen tai kiertää useampia kohteita ja päätyä jonnekin muualle tai palata takaisin. Tämä road trip sai alkunsa siitä, että meillä oli vaihteeksi testissä hieno auto, Volkswagen Touareg, jolla pitäisi lähteä jonnekin.

Alla on sininen Touareg ja lähden jälleen hakemaan Markoa eräänä heinäkuisena lauantaiaamuna. Suunnitelmissa oli lähteä pidemmälle road tripille Itä-Suomeen rannikkoa pitkin mutta se suunnitelma oli kariutunut erinäisistä syistä. Kuvaustarvikkeet on pakattu autoon mutta mitään suunnitelmaa niin kuvauksiin kuin reittiinkään ei ole. Kaikki pitäisi taas keksiä lennosta.

Päätimme siinä autossa istuessamme lähteä valokuvaamaan autoa Urjalaan ja Nuutajärvelle. Sen ympärille sitten punottiin löyhä idea kieli poskella toteutetusta videosta, jossa lähdetään poimimaan marjoja metsään.

Road tripin kannalta Urjalan seutu tarjosi hienoja metsäisiä hiekkateitä, paljon mutkia ja mäkiä sekä myös traktoripolkuun verrattavissa olevan ajouran. Toiveena oli päästä valokuvaamaan autoa jonkin lammen tai järven rantaan, mutta tiukasta etsinnästä huolimatta emme löytäneet Markon muistamaa uimalampea. Järvellekään ei enää lopussa houkuttanut yhtään lähteä, sillä vettä tuli siinä kohtaa ihan tarpeeksi ylhäältä päin.

Jos Urjalaan ei pelkät hiekkatiet innosta lähtemään, löytyy lähistöltä Nuutajärven vanha lasitehdas, jossa mekin kävimme juomassa kahvit. Jos makeannälkä pääsee yllättämään, on Urjalassa Turku-Tampere -tien varrella makeistukku.

Tässä kuitenkin tuo video, jonka kuvasimme Sonylta testissä olleella FDR-AX100 -videokameralla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.