Kerroin aiemmin, miten teimme ns. harjoittelu road tripin Amarokilla. Muutama kuukausi sen jälkeen, sain koeajoon uuden Mercedes-Benz C200 -mallin ja se osoittautui oikein hyväksi road trip autoksi. Erästä seikkaa lukuunottamatta. Ajoimme tällä Turusta Helsinkiin kiertäen Taalintehtaan ja Siuntion kautta.

Päätarkoituksenamme oli palauttaa testissä ollut Mersu takaisin maahantuojalle. Varasimme kuitenkin tälle toimenpiteelle aikaa kokonaisen sunnuntaipäivän, jolloin saimme mahdollisuuden ajella vähän mukavampia reittejä. Jos mietitään hyviä maisemareittejä Turusta Helsinkiin, tulee ensimmäisenä ehkä mieleen Kuninkaantie. Me halusimme kuitenkin löytää omat polkumme ja toisaalta käydä kurkkaamassa millainen Taalintehdas on.

Ensimmäisessä kappaleessa kirjoitin, että erästä seikkaa lukuunottamatta auto oli hyvä. Videosta tuo ei käy ilmi, koska kaikeksi onneksi saimme sen lopulta kytkettyä pois päältä. Tähän Mercedes-Benz -malliin oli asennettu lisävarusteena oleva hajusteautomaatti, joka tasaisin väliajoin suihkutti jotain hajuvettä ilmastoinnin sekaan. Hajustepullo löytyi hansikaslokerosta ja melkoisen valikkoseikkailun jälkeen saimme sen vasta kokonaan pois käytöstä. Päänsärkyhän siitä olisi pidemmällä matkalla tullut.

Tässä nyt kuitenkin tuo video:

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.