Välillä tuntuu, että joka paikassa valitaan Vuoden sitä ja Vuoden tätä. Vuoden tie on kuitenkin sellainen, mitä ei tietääkseni ainakaan virallisesti valita. Toisaalta tiet eivät niin kauhean usein vaihdu, joten jos sellainen paras tie löytyisi, voisi mennä aika kauan ennen kuin se menettäisi valtikkansa. Scenic Road Hunters löysi kuitenkin eräällä viime vuoden road tripillä tien, jota voi aivan hyvin sanoa vuoden tieksi.

Homma alkoi oikeastaan siitä, kun katselin Googlen karttaa suunnitellessani seuraavaa road trippiä. Zoomasin aina vaan lähemmäs ja lähemmäs, kun halusin löytää mahdollisimman pieniä teitä. Sitten silmiini osui tie Mynämäeltä Vahdolle ja sen numero oli 2015. Aivot raksuttivat hetken ja tästä syntyi idea ajaa tie, joka numeroltaan vastasi kuluvaa vuotta. Tuosta numerosta voi suoraan päätellä sen, että nelinumeroisena ei kovin isosta tiestä voi olla kyse. Sen hetkisellä kulkupelillä sillä asialla ei taas ollut mitään merkitystä.

Alla olevalta videolta voitte katsoa, millainen se vuoden tie 2015 sitten oli. Valitettavasti seuraavan kerran voi vastaavan tehdä vasta vuonna 2020.

Vuoden Tie 2015 -video

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.